Barcelona (Barcelona)
Empresa: Pere Claver Grup
Descripción: Pere Claver Grup som una entitat sense ànim de lucre i de servei públic, que atenem persones amb problemes de salut mental, persones amb discapacitat intel·lectual i altres col·lectius vulnerables …
Requisitos: Requisits:

· Imprescindible formació en tasques administratives. Valorable formació especifica en àmbit social o sanitari.
· Experiència de 2 anys aproximadament en tasques administratives, així com experiència (sanitària o social) en àmbit d’atenció a persones vulnerables o situació d’exclusió social. Valorable experiència en salut mental.
· Competències professionals:
o Planificació i organització
o Tolerància a la frustració
o Empatia
o Gestió de conflictes
· Altres requisits: Certificat de delictes de naturalesa sexual. Nivell alt de català i castellà. Valorable nivell mig d’anglès.

T’oferim:
· Treballaràs un centre referent a Catalunya i formaràs part d’un equip de professionals amb vocació per a l’atenció a les persones i podràs acompanyar-los en el seu desenvolupament professional.
· Ens diferenciem pel fet de dur a terme sessions de supervisió d’equip tècnic (relació assistencial) i supervisió de casos (punt de vista clínic i socioeducatiu).
· Formaràs part d’un Grup referent en el sector salut i serveis socials, on podràs consolidar la teva trajectòria professional a l’hora que et segueixes formant.
Contrato: Indefinido
Jornada: Completa
Salario: 21000€ Bruto/año

13-09-2023 Leer más